camere hotel avangarde bals

Camere Hotel Avangarde Bals

Hotelul Avangarde va ofera cazare in 14 camere duble si o garsoniera. Toate spatiile de cazare ale Hotelului Avangarde din Bals sunt decorate intr-un stil simplu si modern. Atat garsoniera cat si camerele Hotelului Avangarde sunt luminoase si generoase ca suprafata. Spatiile de cazare sunt situate la etajul cladirii, accesul facandu-se pe holuri largi, luminoase. La parter se afla Restaurantul Avangarde.

Restaurantul Avangarde va sta la dispozitie cu meniuri alese si o sala spatioasa pentru evenimentele importante din viata ta!

Camere Hotel Avangarde

Cele 14 camere ale Hotelului Avangarde, precum si garsoniera hotelului nostru,  sunt spatioase si dispun de baie proprie, televizor si WiFi gratuit.

Camerele duble

In functie de dorinta d-voastra puteti alege sa va cazati in camere cu pat matrimonial sau in camere de tip twin. Indiferent de optiunea d-voastra, spatiul generos al fiecarei camere a Hotelului Avangarde, mobilierul si dotarile moderne, va vor asigura o ambianta placuta. Toate camerele duble au bai dotate cu cabina de dus. Cu siguranta va fi o alegere inspirata pentru toti cei care cauta cazare Bals in conditii de confort si liniste.

Aici gasesti totul intr-un singur loc, Hotel Avangarde Bals!

Garsoniera Hotelului Avangarde

Daca veti alege sa va cazati in garsoniera Hotelului Avangarde putem spune ca ati ales un veritabil confort. Garsoniera are un living si un dormitor. Baia garsonierei are o cada spatioasa. Dotata cu facilitati special concepute pentru nevoile dumneavoastra si decorata intr-un stil rafinat, garsoniera Hotelului Avangarde ofera calitate autentica.

Bucura-te de confortul apartamentului spatios si simte-te ca acasa!